Giv din stue et helt nyt look

10 februar 2022 Steffen Pedersen

editorial

Er du blevet træt af at se på din stue? Det kan være at du har haft den samme indretning i mange år, og ikke føler at det er dig længere. Det kan også være at du bare er træt af at se på farverne på væggene, eller se på dit gamle og nedslidte trægulv.

Heldigvis kræver det ikke så meget at få et helt nyt look og udtryk i sin stue, hvis man blot er lidt kreativ og åben for forandring. I denne artikel giver vi dig et par forskellige tips og tricks, til hvordan du kan få din stue til et se helt ny og anerledes ud og være med til at give dig glæden tilbage, hver gang du går ind i rummet.

gulvafslibning på Sjælland

Skift farve på dine vægge

Rigtig mange danskere har hvide vægge og har haft det så længe de kan huske. Det er ikke alle der har modet til at male deres vægge i andre farver end hvid. Her kan du virkelig skille dig ud fra mængden, ved at male dine vægge i en anden farve.

Mørke naturfarve er særligt populære i disse dage og selvom man skulle tro at de ville skabe en mørk og depressiv stemning, så forholder sig fuldstændig modsat, hvis man bruger den rigtige maling.

Giv liv til dine gulve

Størstedelen af alle danske hjem har trægulve. Enten frit fremme eller gemt væk under et gulvtæppe. Disse gulve kan let bringes til live igen, blot ved at slibe den ned og give dem en omgang lak eller en omgang voks.

Det kan redde selv de meste slidt og triste gulve, og være med til at bringe en helt ny atmosfære ind i dit hjem. Hvis du ikke ved hvordan du får slebet dine gulve, så kan du finde hjælp og rådgivning her: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-sjaelland/.

Flere Nyheder