Vælg en luft til vand varmepumpe hvis fyret skal skiftes ud

15 June 2022 Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle skrotte det gamle fyr, bør du i stedet for et nyt en af slagsen overveje en moderne luft/vand varmepumpe. På den måde kan du nemlig opnå gode besparelser på dine årlige udgifter til opvarmning af stuer og værelser i din bolig samt vandet du bruger til bad og vask.

En luft til vand varmepumpe kan nemlig varme såvel brugsvand som cirkulations vand op formedelst en brøkdel af den energi dit fyr bruger på opvarmning af samme mængde vand. Det betyder at du ikke skal bruge så mange penge på at varme boligen op, heller ikke i de kolde vinter måneder.

Du kan faktisk se frem til en besparelse på op imod halvfjerds procent af dine samlede udgifter til opvarmning af familiens hus når du bytter det gamle olie, pille eller gas fyr ud med en energi effektiv luft til vand varmepumpe. Samtidig får du en mere driftsikker løsning, idet en varmepumpe ikke konstant går ud, og ikke skal renses eller have fyldt brændstof på i ét væk.

image

Varmepumpen – det klimavenlige alternativ

Dertil kommer at du gør klimaet en kæmpe tjeneste ved at skifte til en luft/vand varmepumpe. I kraft af sin effektive udnyttelse af den tilførte energi, og tilsvarende lave forbrug af samme, vil en varmepumpe nemlig være temmelig meget mere skånsom over for klimaet end et gammelt udtjent fyr. Og så kan du ellers bare fyre op uden at få sort samvittighed.

Lad Amalo hjælpe dig med at vælge den rette luft til vand varmepumpe

Hos det danske ve firma Amalo kan du altid få kvalificeret rådgivning omkring anskaffelse af varmepumpe. Amalo har mange års erfaring med, og tilsvarende stor ekspertise inden for, netop luft til vand varmepumper, og vil derfor have de skarpeste forudsætninger for at kunne hjælpe dig. Klik ind og få mere information på Amalo.dk

More articles