Find lån hos Bankly du kan låne som 18-årig

08 juli 2021 Lotte Hindsberg
image

Mange banker, almindelige som online, har et krav om at låneansøger er over 18 år og gerne ældre. Har du som 18 årig brug for at låne kan du få hjælp af Bankly til at finde de banker der låner ud. Du skal være opmærksom på at det vil være dyrere i renter og gebyr at låne hvis du kun er 18 år.

En af årsagerne til at mange banker ikke vil låne ud til mennesker der kun er 18 år, er at da online banker begyndte at låne ud var der mange unge mennesker der ikke kunne overskue konsekvenserne ved at låne og derfor kom ud i store økonomiske problemer. Det var især de få krav og den hurtige og nemme låneprocedure, der gav store udfordringer.

Hvad kræver det at låne penge online?

Online lån er som nævnt nemme og hurtige og bankerne stiller få krav. Der er intet krav om at du kan stille med sikkerhed, et stort plus som ung, hvor du ofte ikke har noget af værdi, der kan bruges som sikkerhed. I stedet kan du forvente at online banken vil have en højere rente, end den du kan få i en traditionel bank.

Af andre krav som en online bank vil stille er at du skal have et NemID. Dit NemID skal du bruge for at underskrive et lånetilbud. Det er også nødvendigt at du har en mailadresse. Uden det kan online banken ikke sende dig et lånetilbud. En online bank har modsat en almindelig bank ikke et afdeling, du kan henvende dig i.

Af andre krav skal du have en dansk folkeregister adresse og som nævnt være over 18 år og myndig. Du kan i sjældne tilfælde være over 18 år og ikke være myndig.

Nogle banker, men ikke alle kræver også at du ikke står i RKI som dårlig betaler.

Flere Nyheder