Få udbetalt din skrotpræmie i Herning

06 december 2020 Silje Hansen

editorial

Har du en bil, som ikke kan komme igennem syn, eller som er for dyr at få repareret? Så er der stadig penge i din gamle bil. Det er nemlig sådan, at alle bilproducenter tager et ansvar, når det kommer til at nedbryde de gamle biler, som er blevet produceret.

Her sørger de for at udvælge nogle autoophuggere rundt i hele landet, der blandt andet sikrer at bilerne bliver nedbrudt på en miljøvenlig måde. Her kan du forvente at få udbetalt pengene med det samme hos autoophuggeren, når du aflevere din bil. Hvis ikke du har mulighed for at aflevere din bil, kan du aftale at få den afhentet på adressen, hvilket gør det endnu nemmere og belejligt for dig. 

Hvad kræver det for at kunne modtage en skrotpræmie for din bil?

For at kunne modtage en skrotpræmie for din gamle bil, er det blandt andet vigtigt at den lever op til de få krav, der er opsat for at modtage en skrotpræmie op til ca. 2200 kr. Det kræver f.eks. at din gamle bil senest har været tilmeldt en lovpligtig ansvarsforsikring. Hvis din bil er afmeldt, skal det være sket efter juli år 2000, for at kunne modtage skrotpræmie.

Her kræver det at din bil ikke vejer mere end 3.500 kg eller at der er plads til flere personer end 9 inkl. føreren.

Kan du sætte flueben ved ovenstående krav, kan du forvente at modtage skrotpræmien for din gamle bil. 

Her kan du skrotte din bil i Herning

Det er vigtigt at vælge en professionel autoophugger, som er godkendt af bilproducenten. Dermed kan du modtage skrotpræmien for din gamle bil. Vi har undersøgt markedet for, hvor du kan skrotte din bil i Herning. Her kan vi varmt anbefale Veder Skrot, der har mange års erfaring og som tilbyder at afhente din gamle skrotbil

Flere Nyheder