Skab stemning og atmosfære med lækkert fototapet

20 May 2019 Astrid Pedersen
Skab stemning og atmosfære med lækkert fototapet

Skal væggene i boligen have en opfriskende behandling – og må det gerne være lidt originalt og anderledes? Så kan du med fordel tjekke det store udvalg af fototapet, som findes på markedet.

Hvorfor skal jeg tapetsere med fototapet?

Du skal vælge fototapet til en eller flere vægge i dine stuer eller værelser, hvis du har mod på at give rummet en ekstra dimension. Et fototapet er først og fremmest en dekoration i sig selv, i modsætning til et almindeligt tapet, som primært fungerer som baggrund for billeder, reoler, hylder og anden væg ophængt decor. Med fototapet får du en helstøbt løsning, som tilføjer charme og inspiration til din stue eller dit værelse. Fototapet er for de indretnings afficionados, som ved hvad de vil med deres bolig, og har lyst til at eksperimentere med væggenes udtryk.

Hvilket fototapet skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige slags fototapet at vælge imellem. I modsætning til tidligere, hvor udvalget var temmelig begrænset, vil du den dag i dag kunne vælge og vrage i en kæmpe selektion af fototapet med varierende motiver og temaer. Ønsker du at bringe natur ind i hjemmet, kan du vælge smukke, danske bøge- eller birkeskove, solbeskinnede marskenge, søer eller strande.

Er du mere til det urbane udtryk kan du for eksempel vælge en fototapet udgave af New Yorks ikoniske skyline. Og til børneværelset eller teenagerens hybel findes fototapet med de kendte og elskede figurer fra Disneys univers, Marvel og DCs superhelte, fodboldstjerner og pop idoler. Og ønsker du at illudere en gulv til loft bogreol eller en rå murstens væg,kan du også få fototapet i høj kvalitet, som med stor detaljerigdom sørger for at denne illusion kommer til at stå skarpt.

Hos SoHu kan du finde netop det fototapet, du ønsker dig – og til en aldeles rimelig pris. Se hele udvalget på https://sohu-shop.dk/shop/fototapeter-363s1.html 

More articles