Lakering af bil hos professionel autolakerer

14 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

En bil repræsenterer en ikke ubetydelig økonomisk udskrivning – og derfor er du med sikkerhed interesseret i at passe så godt på din bil som overhovedet muligt. Derfor har du sikkert haft bilen til flere service eftersyn, og sørger for at få undervognen beskyttet mod rust og tæring.

Men du skal huske bilens lak i denne sammenhæng. Lakeringen er ikke blot en kosmetisk gimmick, men beskytter hele karosseriet mod tæring, idet lakken er vand og fugt tæt. Hvis lakken bliver slidt tynd, eller der kommer ridser eller skrammer deri, vil det være nødvendigt med en autolakering. Og sådan én kan du få i højeste kvalitet hos Amager Autolakering.

Lakering af bil hos Amager Autolakering

Amager Autolakering er især kendt for flotte og ensartede autolakeringer, som har fået talrige biler fra hele Sjælland til at stråle gennem de seneste mange år. Hos Amager Autolakering bliver medarbejderne løbende efteruddannet i diverse lakerings teknikker, og holder sig dermed a jour med de seneste metoder og teknologier.

Dette afspejles tydeligt i lakeringens kvalitet, lige som det top moderne lakerings værksted også gør sit til at sikre kvalitet og holdbarhed. Og så kan du være sikker på, at prisen er aldeles rimelig i forhold til ydelsens høje standard.

Hvordan foregår en professionel autolakering?

En grundig og effektiv autolakering, som skal kunne holde i mange år, er ikke blot et spørgsmål om at påføre maling. Bilen vil først blive slebet og dernæst grundet og spartlet, hvorpå overfladen slibes på ny og sluttelig forsynet med et dobbelt lag lak. Du kan vælge at lade diverse dele på bilen afmontere forud for lakering – og du kan også selv vælge om du ønsker at bilen skal beholde sin gamle farve, eller om du gerne vil have bilen lakeret i en anden nuance.

Du kan læse mere om autolakering på amagerautolakering.dk

More articles