Du kan sikre din bolig med et overvågningskamera

13 March 2022 Astrid Pedersen

editorial

Det er ikke blot irriterende at få stjålet sine ejendele ved et indbrud. Oplevelsen af at uvelkomne gæster er trængt ind på éns enemærker kan også virke grænseoverskridende, og for nogle direkte traumatiserende. Og derfor gælder det om at forebygge indbrud i videst muligt omfang.

Skræm tyven væk med et overvågningskamera

En af de mest effektive måder hvorpå du kan afskrække indbrudstyve fra at gennemføre deres lyssky forehavende er ved at opsætte et overvågningskamera – eller flere af slagsen – uden for dit hus.Vælger du at montere et overvågningskamera i en vis højde, men stadig synligt, i nærheden af potentielle indgange til din bolig, sender du et utvetydigt signal til tyven om at du tager indbrudssikring meget alvorligt.

Han eller hun vil sandsynligvis vælge at droppe indbruddet. Dette ud fra devisen at vedkommende ikke har lyst til at blive ufrivillig hovedperson i en film optaget af såvel det overvågningskamera som er placeret udenfor som dem der sandsynligvis er placeret inden døre.

overvågningskamera

Brug dokumentation fra overvågningskamera over for politi og forsikringsselskab

Hvis tyven alligevel vælger at bryde ind i din bolig vil overvågningskameraer opsat i stuer og værelser kunne levere knivskarpe optagelser af udåden.

Er du heldig vil nogle af disse optagelser afsløre et brugbart signalement, som politiet efterfølgende kan anvende i forbindelse med opklaring af forbrydelsen. Dette vil i bedste fald kunne medføre at du får kosterne igen.

Der ud over vil optagelserne kunne tjene som dokumentation over for dit forsikringsselskab. På baggrund af denne dokumentation vil din forsikringsselskab kunne verificere din gengivelse af indbruddet – og så vil du hurtigere kunne få udbetalt forsikringssummen.

Find de bedste overvågningskameraer til private boliger online

Er du på jagt efter billigt videoovervågning udstyr kan du finde hvad du søger hos DKKamera. Klik ind på dkkamera.dk og find overvågningskameraer samt andet tilbehør til videoovervågning.

More articles