Alkoholafvænning – hvor og hvordan?

19 November 2019 Astrid Pedersen

editorial

Er du blevet afhængig af alkohol i en grad, hvor du skal have et vist kvantum alkohol i blodet for at kunne fungere til hverdag, bør du opsøge professionel hjælp. Det kan nemlig være rigtig svært – og faktisk også meget farligt – at forsøge sig med alkoholafvænning på egen hånd. Men hvem kan yde den bedste hjælp, når det handler om alkoholafvænning?

Find den mest effektive behandling til alkoholafvænning i Danmark

Mange selvbestaltede ”eksperter” inden for alkoholafvænning lover hurtige og nemme resultater med kemisk behandling som for eksempel antabus. Men du må endelig ikke lade dig narre. Er du ude i et massivt alkohol misbrug, er der ingen hverken hurtige eller nemme løsninger. Et behandlings krævende misbrug kan ikke kommes til livs med medicin alene. Så længe du befinder dig i dit vante miljø, men fri adgang til alkoholiske drikke og dine sædvanlige vaner, vil det være nærmest umuligt at lægge misbruget på hylden.

En rigtig stor del af alkoholisme handler nemlig om netop vaner og miljø. Og er du inkarneret alkoholiker, vil en antabus behandling ikke have nogen form for langsigtet effekt. Så snart kuren er slut, vil du med stor sandsynlighed falde tilbage i misbruget. I stedet bør du opsøge et misbrugscenter, som er specialiseret i behandling af alkohol misbrug.

Blandt de mange misbrugscentre i Danmark finder du Behandlingscenter Søby Park, som har mange års erfaring med alkoholafvænning. Hos Behandlingscenter Søby Park kan du som alkoholiker få tilbudt et fem ugers behandlings forløb med ophold på centeret, daglig terapi og behandling samt fireogtyve timers kontakt til dygtige og forstående misbrugskonsulenter. Misbrugskonsulenterne hos Behandlingscenter Søby Park er alle tidligere – nu ædru – alkoholikere, som selv har gennemgået en lignende behandling, og derfor kan hjælpe dig med forståelse og omsorg, når du gennemgår følelsesmæssige eller fysiske kriser.

Læs mere på behandlingscentersoebypark.dk

More articles