Vis din kærlighed med en smuk alliancering

21 September 2020 Astrid Pedersen

editorial

Mangler du den perfekte gave idé til din kommende brud eller din forlovede? Så bør du overveje en smuk ring, som hun kan bære sammen med forlovelses og eventuelt vielses ringen. Du kan i denne forbindelse med fordel investere i en klassiske alliancering.

Hvad er en alliancering?

En alliancering er en ring som er fremstillet med en eller i hvert fald meget få sten til at begynde med. Ideen med en alliancering er at man med årene kan føje flere sten til ringen, som på den måde bliver et symbol på den alliance som udgøres af et parforhold.

Mange tror fejlagtigt at en alliancering er det samme som en forlovelses ring. Det sker da også at en alliancering bruges som sådan, men det er sjældent. De fleste friere vil hellere bruge en rigtig forlovelsesring til dette formål – og så senere forære den udkårne en alliancering som så kan udvides med ekstra sten i anledning af eksempelvis bryllupper og bryllupsdage, fødsler, og andre mærkedage i parrets liv.

Du kan således vælge at anskue allianceringen som en kærlighedsring. De manglende sten symboliserer stærke og gode begivenheder i vente for jer som par. En alliancering vil følge dig og din hjertes udkårne i tykt og tyndt, og I vil altid kunne kigge på den smukke alliancering og tænke tilbage på glade minder.

Hvor kan jeg finde en smuk alliancering til min kæreste?

Hos Carat Diamanter finder du et velassorteret udvalg af elegante og eksklusive allianceringe i forskellige materialer – for eksempel hvidguld, guld og platin. Stenene i de smukke allianceringe hos Carat Diamanter holder en utroligt høj standard, og du kan vælge imellem rubiner, safirer og diamanter i varierende farver. Ringene findes i alle størrelser, og der er selvfølgelig returret inden for tredive dage, skulle ringen ikke passe perfekt. Se hele udvalg af allianceringe på caratdiamanter.dk

More articles