Vælg det lette Rocna anker til din båd

01 October 2020 Astrid Pedersen

Går næste års sommerferie til de danske farvande, kyster, strande, marinaer og havnebyer? Så er du sikkert allerede i fuld gang med at sætte familiens båd flot i stand. Det er rigtig smart at gøre dette i løbet af vinteren hvor båden kan sættes på land og skroget tjekkes igennem for småskader. Og i denne forbindelse kan du samtidig med fordel anskaffe det nye anker til båden

Hvilken type anker skal jeg vælge?

Hvis du går efter stor holdkraft og samtidig ønsker et anker som er funktionelt og smart i sit design er det oplagt at vælge et Rocna anker. De lette og fikse Rocna ankre er variationer over temaet plovanker – en klassisk anker type som graver sig ned i havbunden frem for at benytte deres vægt i forbindelse med ankring.

Når du kaster anker med et Rocna anker foregår det derved at ankeret trækkes hen over havets bund hvorpå det finder fæste. Med Rocna ankerets stærke holdkraft er du sikker på at båden bliver hvor den skal. Og så fylder et let og moderne Rocna anker ikke det store om bord på din båd.

Hvor kan jeg finde det bedste tilbud på Rocna anker?

Hos Bådbiksen finder du altid et stort udvalg af bådudstyr – her under tilbehør til anker og fortøjning – til utroligt lave priser. Bådbiksen holder med vilje priser på bådudstyr i et leje hvor alle kan være med. Dette skyldes Bådbiksens forretnings model, som indebærer bestilling af de enkelte varer direkte hos leverandøren. På den måde sparer Bådbiksen udgifter til husleje på et lager samt til aflønning af personale og til forsikring af det kostbare bådudstyr.

Som konsekvens er priserne på bådudstyr aldeles favorable for dig som kunde – og du vil således kunne købe dit nye Rocna anker billig i den online shop på baadbiksen.dk

More articles