Vælg den rette hosting til din hjemmeside

16 June 2021 Astrid Pedersen
image

Skal din virksomhed have en online tilstedeværelse i form af et website? Så skal du bruge professionel webhosting.

Hvilken type webhosting skal jeg vælge?

Med mindre du driver en virkelig stor international eCommerce virksomhed eller en offentlig IT service og derfor har brug for et ekstra og særligt højt sikkerheds niveau kan du med fordel vælge et webhotel som hosting af dit website eller af din webshop. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at finde et webhotel som har god sikkerhed, tilstrækkelig båndbredde og masser af plads til at hoste en standard webshop eller en almindelig hjemmeside.

Hos Simply.com kan du finde webhotel løsninger i top kvalitet og varierende størrelser. Og du kan selvfølgelig altid få kvalificeret rådgivning angående valg det rette webhotel hos Simply.com.

Find det rette webhotel hos Simply.com

Simply.com tilbyder fire forskellige webhotel løsninger til private og virksomheder som ønsker sikker hosting.

Skal du blot buge en præsentations hjemmeside til dit firma kan du med fordel vælge det billigste webhotel som kaldes Basic Suite. Dette webhotel koster under 10 kroner om måneden og vil være fuldt tilstrækkeligt til et website af denne størrelse, som ikke trækker voldsom trafik og som ikke har den helt store interaktion.

Med en basic Suite fra Simply.com får du 10GB web plads hvilket er meget passende til den lille hjemmeside. Du får et ubegrænset antal mail konti på domænet og selvfølgelig fuld beskyttelse mod virus og spam.

Du kan således komme rigtig langt med et lille webhotel hos Simply.com. Og skulle du med tiden få behov for mere plads eller højere hastighed, for eksempel i forbindelse med udvidelse af forretningen, kan du altid opgradere til en af de andre webhotel løsninger.

Du kan læse mere om Basic Suite, Standard Suite, Pro Suite og Enterprise Suite webhosting løsningerne hos Simply.com på hjemmesiden Simply.com.

More articles