Utraditionel belysning med flotte væglamper

08 June 2018 Astrid Pedersen
image

editorial

Smukke og inspirerende lamper til hjemmet kan antage mange former og faconer. Og blandt de vigtigste trends inden for belysning af boligen, finder vi den utraditionelle og nyskabende stil. Denne indebærer, at du tænker lidt ud af boksen, når det handler om at vælge lamper til de forskellige stuer og værelser i dit hus eller i din lejlighed. Det vil sige, at du skal prøve noget nyt – er du for eksempel vant til fortrinsvis at oplyse din stue ved hjælp af loftlamper og pendler, bør du i stedet prøve med gulvlamper eller bordlamper, strategisk placeret rundt om i rummet. Du vil bliver overrasket over, hvorledes en anderledes lyssætning kan ændre radikalt på rummets samlede udtryk og stemning.

Skab atmosfære med spændende væglamper

Du kan også forsøge at lade hovedparten af lyset i din stue komme fra væglamper. Med væglamper kan du helt selv bestemme, præcis hvordan lyset skal falde. Du er ikke begrænset af møblernes placering i samme grad, som du er med gulvlamper (som skal bruge et vist gulv areal), eller af rosetternes – og dermed strømudtagets – placering i loftet. Væglamper findes i et utal af forskellige varianter, som spænder helt fra den klassiske og traditionelle væglampe med arm og konisk lampeskærm, til de mere abstrakte modeller, som kan være hele små kunstværker i sig selv. I lighed med alle andre moderne lamper, er tidssvarende væglamper formgivet og produceret efter devisen, at de skal kunne få det optimale ud af nutidens lyskilder som for eksempel elsparepærer og LED pærer. Derfor vil du altid opnå et varmt og velkommende lys fra væglamper fra anerkendte producenter.

Find de bedste væglamper online

Du kan finde netop denne type væglamper hos andlight.dk, som er stolte af at kunne præsentere lamper fra brands som FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Here Comes The Sun, In The Tube og Iqlight.

More articles