Udvid din faglige værktøjskasse med effektive kurser i København

20 July 2021 Kamilla Tolnø

editorial

I en tid, hvor arbejdsmarkedet og dets udvikling bevæger sig hurtigere end nogensinde før, giver det god mening at gøre en ekstra indsats for at være up to date med de nyeste værktøjer.

Eksempelvis er software for mange blevet en naturlig del af det daglige arbejde.

Derfor er det en stor fordel, både som ansat, selvstændig og arbejdssøgende, hvis man kan fremvise stærke kompetencer inden for den slags software.

De mest almindelige softwares er dem, vi kender fra office-pakken, nemlig word, powerpoint og excel. Men der findes også mange andre software, som det kan være smart at kende til, så man altid er helt skarp på sine evner og færdigheder.

Én måde at blive endnu dygtigere til sådanne programmer er ved at tage et kursus.

Excel kurser – og meget mere end det

Excel er et matematisk program, som bruges i mange virksomheder og brancher. Excel kurser er derfor oplagte for dem, der bruger det i deres hverdag.

De fleste kender til Excel og de mest almindelige af dets funktioner. Men vil du virkelig skille dig ud, kan du med fordel tage et Excel kursus og blive klogere på, hvad programmet egentlig kan.

Sql kurser

Derudover findes der også sql kurser, der giver dig nye og fremragende færdigheder inden for business intelligence. De forskellige kurser er målrettet forskellige opgaver og værktøjer inden for feltet, som gør det muligt for dig at finde præcis det, der matcher dine behov.

Power Bi kurser

Sidst men ikke mindst findes også en lang række muligheder inden for power bi kurser. Her kan du blandt andet blive skarpere på rapportering med power BI, fx i form af analysering og visualisering af data. Alle kurserne finder sted i København og er åbne for alle, hvorfor det nu er nemmere end nogensinde før at blive helt skarp på diverse tekniske færdigheder.

More articles