Udskiftning af indvendige døre

28 January 2022 Steffen Pedersen
image

Har du overvejet at skifte dine indvendige døre? De har måske mistet sin farve eller døren er måske bare ikke stabil længere. Det kan også være du bare gerne vil have lydisoleret døren lidt mere, så du kan få ro og fred på kontoret eller i stuen. Hvad end det nu kan være du står og bakser med, så findes der helt sikkert en løsning på dette.

Læs med her og find inspiration samt viden til dine indvendige døre i huset.

døre

Udskiftning af karm og dørplade

Det kan være du skal have bygget et hus fra ny, eller din dørkarm er slidt op over tiden, så kan det være nødvendigt at skifte på karmen og dørpladen for at få det bedste resultat. Når døren skal skiftes skal man typisk også lægge fuge og der skal for det meste også monteres nye lister. Der findes et bredt udvalg af udskæringer og bredder, hvis du ikke har behov for en standardiseret dør, så kan du henvende dig til diverse forhandlere. Hvis din karm stadig står stærkt og du bare ønsker et nyt look indvendigt i huset, kan man vælge kun at få udskiftet dørpladen, hvilket vil være billigere.

Overvej hvilken dør der passer ind

Det er vigtigt at man tager forhold til hvordan husets nuværende udseende er og hvad der så vil passe ind i forbindelse med udseendet i rummene. Du kan for eksempel få døre med glasruder i, eller du kan vælge bare at få en normal solid dør, alt efter hvad du har behov for. En solid dør er nok den bedste valgmulighed hvis du ønsker mere isolering i et bestemt rum.

Hvor kan du finde en til at installere døre i dit hus?

Det bedste sted at finde et bredt udvalg af døre, er ved at lave en online søgning. Du kan også besøge klarvinduer.no de har også mange muligheder at vælge i mellem.

 

More articles