Tag effektivt SQL-, Exel- eller Power BI-kursus

15 February 2021 Tina Høy

editorial

Søger du et kursus i Exel, SQL eller Power BI? Måske er du en enkeltperson, der skal på kursus, måske er I en gruppe i en virksomhed. 4D A/S har både åbne kurser, du kan tilmelde dig som enkeltperson og kurser tilrettelagt større gruppe, der skal arbejde sammen i en større gruppedynamik. 

Hvis du er i tvivl om, hvor du eller I skal på kursus, er 4D oplagt, da de har det største udbud af kurser i Power BI og Business Intelligence. De er specialister og har et kursuskoncept, der går ud på at skabe en læringsoplevelse, så du får det maksimale ud af kurset.

Power BI

4D’s kurser i Business Intelligence er gennemarbejdede og funktionelle og bliver tilpasset dit niveau. På power bi kurser kan du læse om, hvilket kursus du skal vælge. Du kan vælge mellem 10 forskellige kurser, fx et “Power Bi User Specialist (Academy)”, et “Design af rapporter med Power BI” eller “Analyse og rapportering med Power Bi”, som er et gratis seminar. Du kan både vælge mellem åbne kurser, firmakursus og en workshop for din virksomhed.

SQL

4D ønsker, at du får mest muligt ud af sql kurser og tilpasser det dine ønsker og dit niveau. Deres services giver en særlig læringsoplevelse. Du kan vælge forskellige niveauer af SQL, grundlæggende, udvidet, avanceret, og så er der to versioner med undervisning på engelsk. Ligeledes kan du vælge “MOC 20761: Querying Data with Transact-SQL”. Med SQL-kurser kan du også vælge mellem åbent kursus, firmakursus eller workshop.

Exel

Naturligvis har 4D også exel kurser. Her finder du det største udbud af kurser i Exel og Office i hele landet. Exelkurset er tilpasset dit niveau og dine ønsker, og du vil få maksimalt udbytte af kurset. De har hele 18 forskellige kurser at vælge imellem i Exel, som man kan bruge til de mest simple ting og de mest avancerede. 

More articles