Styrk din tro med et kristent ophold på refugium

07 December 2019 Astrid Pedersen
image

editorial

Som troende kristen i et samfund, som i høj grad har bevæget sig mod de verdslige, sekulære og materielle værdier, kan det godt være svært at finde den nødvendige ro til refleksion og eftertanke i det daglige. Samtidig er det ofte op ad bakke, når det handler om at finde ligesindede blandt venner, kolleger og andre mennesker, man omgås i det daglige.

Søger du, i lighed med mange andre kristne danskere, et fristed hvor du er fri for hån og latterliggørelse, og hvor du samtidig kan indgå i et fællesskab med andre troende, kan du tjekke et af Danmarks mange kristne refugier. Blandt disse finder du Mikkelsbakke Refugium, som er et refugium af nyere dato midt på den skønne ø Mors i Limfjorden. Her vil du blive mødt med åbne arme af andre kristne – og uanset om du er katolik, episkopal, baptist, presbyterianer, kaldæer, ortodoks eller tilhører en anden gren af den kristne tro, vil du være velkommen på Mikkelsbakke Refugium, som opererer efter økumeniske principper.

Hvorfor skal jeg vælge Mikkelsbakke Refugium?

Du skal booke et ophold af kortere eller længere varighed på Mikkelsbakke Refugium, hvis du ønsker at fordybe dig i bibelstudier, have meningsfulde samtaler med ligesindede troende omkring eksistentielle eller åndelige problematikker, deltage i fælles aktiviteter eller blot have lidt tid for dig selv, hvor du kan styrke din tro og dit livssyn.

På Mikkelsbakke Refugium er der plads til alle – og uanset om du ønsker socialt samvær eller tilbagetrukkethed, vil der blive taget hensyn hertil. Der er altid plads og rum til en hyggelig samtale over en kop kaffe i det fælles køkken, lige som der er tilbud om fælles aktiviteter som for eksempel kan involvere musisk eller kunstnerisk og kreativ udfoldelse.

Skulle du være interesseret i at booke et kristent ophold på Mikkelsbakke Refugium, kan du læse mere på mikkelsbakke.dk

More articles