Start med at få dit værktøj fra Prishammeren

28 January 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske har du aldrig følt, at du var den store handyman, og der har egentlig aldrig været den store grund til, at du skulle eje så meget værktøj, for du har boet til leje, så du kunne tilkalde en udlejer eller pedel, hvis der var problemer i hytten.

Ellers kunne du klare det meste med en hammer eller noget gaffatape, hvis der var problemer; og før da boede du hjemme, så du kunne spørge familien om hjælp, hvis der var noget.

Det lærte du ikke så meget af, for du noterede dig ikke teknikker eller noget, som du kunne aflure og bruge senere.

Du vidste så ikke, om du kom til at bo til leje resten af livet, for det kunne jo tænkes, men nu er du så flyttet i hus; ikke et stort hus, men mere et rækkehus med en lille have, og her er der ingen udlejer, så du må klare dig selv.

prishammeren

Køb det mest nødvendige hos Prishammeren og måske lidt mere til 

Så du har da overvejet, at du det kunne være på tide at opgradere den hammer og det gaffatape, for det ville næppe være nok i længden, nu ud har fået en lidt større bolig.

Og der er også kommet en bedre halvdel til, og der er snak om børn, så du vil gerne kunne vise, at du kan passe på familien og tage sig af dem: der er bare nogle urinstinkter, der er ved at slå til nu.

Men hvad skal man så købe af værktøj, og kommer det ikke til at blive ualmindeligt dyrt?

Godt nok er du kommet lidt mere til penge, siden du kunne flytte i denne bolig, men det er der også mange omkostninger forbundet med.

Men heldigvis for dig finder du et sted med billigt værktøj af høj standard, som der kalder sig Prishammeren.

Så kan du starte din samling her af værktøj og klare dig selv, uden du skal blive ruineret.

More articles