Spis bananpandekager udenfor

05 June 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kan bestemt spise bananpandekager hele året rundt og i alle de omgivelser, du har lyst til, men forestil dig lige, at du kan sidde udenfor en dejlig solskinsdag, hvor fuglene pipper, solen bager ned, du har solbriller på – og så nyder du sådan nogle lækre bananpandekager.

Man forbinder jo også bananer med sommertid, og disse pandekager er også lidt mere friske i smagen og forårs- og sommer-agtige, så de egner sig lidt mere til varmere årstider.

Og når man så kombinerer den gode og mere kalorielette – afhængigt af, hvordan du ellers har lavet dem – bananpandekager med omgivelserne, så kan flere sanser komme på spil, hvor duftene og lydene omkring en og smagen af ikke mindst pandekagerne samlet giver sig en fantastisk oplevelse, der nok kan sætte sig som gode minder for eftertiden.

Disse pandekager ligger også lidt lettere i kroppen end almindelige, mere tunge pandekager fyldt med sukker og syltetøj gør det. Især de amerikanske pandekager kan være svære at få ned, fordi de er så kraftfulde i smagen og ligger tungt i maven.

Men bananpandekager kan man spise en del af, og så skal man ellers bare huske at holde lidt igen, så mængden ikke opvejer det, du troede, du ville spare på kalorieindtaget, fordi de var så meget lettere at få ned.

En finte kan være, at man tilsætter disse pandekager andre sunde ting, såsom noget andet frugt eller bær, der kan passe til.

Lad os i den sammenhæng anbefale jordbær på toppen, eller du kan skære nogle bananer i skiver og putte dem i pandekagerne, så du virkelig får dobbelt op på smagen af banan i forskellige konsistenser.

Så bliver man også lidt hurtigere mæt, så man ikke spiser for mange pandekager, men man bliver mæt på en sundere måde.

Og det skal alt sammen samtidig med, at man sidder udenfor i det gode vejr og får indtryk på så mange forskellige sanser.

More articles