Søg økonomisk rådgivning før det er for sent

17 August 2020 Anders Lundtang Hansen

Der er jo mange forskellige foranstaltninger, hvorved man kan få tilknyttet eller hyre økonomisk rådgivning, hvilket kan være kommunalt, institutionelt, regionalt, som større firma eller bare som privatperson.

I dette eksempel vil vi bruge det at være privatperson som eksempel, da det er et område, som vi alle kan forholde os til, og så bliver det mere konkret på den måde.

Så medmindre man er et lille barn, der ikke har økonomisk rådighed eller er uafhængig på nogen måde, eller ens økonomiske råderum er blevet taget fra en, fordi man af den ene eller anden grund er blevet konstateret umyndig, så er det bare med at læse med her.

For mange af os mennesker er bedre til at helbrede end til at forebygge, og det er jo forståeligt nok i nogle sammenhænge, da vi ellers kunne være ubegrundede ængstelige hele tiden, men i andre sammenhænge er det meget smart, at man lige tænker et led længere hen.

Specielt med ens økonomi.

Vi kan jo ikke komme udenom det, om man så elsker penge, ser det som et nødvendigt onde eller ikke går så meget op i det, at man skal kunne overleve ved at have penge.

Husleje koster penge. Mad koster penge. Transport koster for det meste også penge og så videre og så videre.

Og ofte oplever mange af os, at det ikke kan løbe rundt, hvorfor vi må tilpasse vores livsstil derefter, hvilket også er meget smart.

En del af os oplever jo tit, at der lige kommer en uventet regning, andre udgifter med videre, hvor man må trække på en opsparing, eller man får flere udgifter den givne måned, hvorfor man må stramme bæltet ind.

Men andre gange ser man på længere sigt, at ens budget ikke holder, at pengene forsvinder, at der kommer rykkere med videre.

Begynder man at miste overblikket, så søg økonomisk rådgivning. Ofte koster det ikke så meget; det koster i hvert fald mindre, end hvis du bare lader din økonomi løbe løbsk!

More articles