Skifter du sengetøj så ofte, som du burde?

18 March 2020 Camilla Skøtt
Skifter du sengetøj så ofte, som du burde?

I en travl hverdag kan det være svært at nå den daglige rengøring, og i mange danske hjem er soveværelset det sidste, der bliver gjort rent – husker du at skifte sengetøjet, så tit, som anbefalingerne foreskriver?

Du tænker muligvis, at det ikke er SÅ længe siden, du sidste gjorde rent i soveværelset, men medmindre du er over senge hver evig eneste uge, så er det faktisk FOR længe siden.

Hver uge? Mener vi det?

Ja – hvis vi skal tro denne artikel fra MeShop, så lyder anbefalingerne helt konkret, at du bør skifte dit sengetøj mindst en gang om ugen. 

Hvorfor skal sengetøjet skiftes så ofte?

Synes du, at det lyder helt hen i vejret med så mange skift af sengetøj, så læs endelig videre. Én ting er støv og nullermænd – de er ikke til stor gene for din nattesøvn (medmindre der er virkelig meget af det), men selve sengetøjet bliver hurtigt meget beskidt. Primært fordi du sveder meget om natten, ligesom du og din partner muligvis dyrker fornøjelser af forskellig slags i sengen også.

Nuvel. Sved, kropsvæsker og støv er, hvad det er. Det er værre med alle de støvmider og insekter, der trives i dit sengetøj – dyr der ikke er til at se med det blotte øje, men som boltrer sig i både dyner og puder natten lang. Og lige præcis derfor er det vigtigt, at du husker at skifte dit sengetøj.

Udover at komme nyt dyne- og pudebetræk på, skal lagenet skiftes, og så er det i øvrigt en god idé, hvis du lufter ud mindst 10 minutter hver dag – både morgen og aften.

Lyder det omstændeligt, eller har du en stor familie, du ikke orker at opvarte, kan du med fordel lægge en rengøringsplan, hvor I indbyrdes aftaler, hvem der gør soveværelset (og børneværelserne) rene, og hvornår det skal gøres.

Tjek også disse sider:

https://meshop.dk/
https://dkshops.dk/
https://shoppingnu.dk/
https://shopandbuy.dk/
https://minshopping.dk/
https://shopping-bloggen.dk/
https://Online-Shopping.dk/
https://ShoppingHome.dk/
https://HobbyShopping.dk/
https://ShoppingInspiration.dk/
https://shoppingagenten.dk/
https://ehandelsblog.dk/

More articles