Skab succes på middagsbordet med Koteletter i fad

14 March 2019 Søren Black

editorial

Få inspiration til en nem og billig ret

Med koteletter i fad har du en enkel hverdagsret, der kan skabe glæde og begejstring omkring middagsbordet. Retten er let at lave, den passer næsten sig selv i ovnen, og den er ovenikøbet også billig at frembringe. Retten kan dog også opgraderes til weekendbrug med for eksempel lækre fedtmarmorerede koteletter fra slagteren. Koteletter i fad er en af den type retter, du kan eksperimentere med i næsten det uendelige. Nogle vil synes, det er lækkert at få serveret koteletter med karry og ananas, mens andre måske foretrækker koteletter i fad med pikantost og bacon. Når snakken falder på tilbehøret til koteletterne, så er der også her meget at vælge imellem. Det mest almindelige er at servere kogte ris, men en god og cremet kartoffelmos er også noget, de fleste synes er virkelig lækkert. Endelig kan man gøre koteletter i fad mere børnevenlig ved at putte cocktailpølser i retten. Al den hjælp du har brug for til at lande de rette koteletter i fad, kan du finde i Alletiders Kogebog.

Koteletter på mere end 80 forskellige måder

Med Alletiders Kogebog får du over 80 forskellige opskrifter på at lave koteletter i fad. For det smarte ved denne ret er, at du kan målrette den fuldstændig efter hvilke gæster, du har inviteret til middag. I Alletiders Kogebog finder du eksempelvis opskrifter på ungarske koteletter i fad, himmelske karrykoteletter i fad og koteletter i fad med bacon og cocktailpølser. Du altså ved hjælp af denne fantastiske opskriftssamling både overraske og glæde alle om bordet med nogle utrolig veltillavede koteletter i fad.

Det bedste fra køkkenskuffen

Alletiders Kogebog er danskernes samling af de allerbedste opskrifter fra køkkenskufferne. De fleste af opskrifterne kommer fra brugerne af siderne, og derfor er retterne gennemprøvet. Så når du finder en lækker opskrift på koteletter i fad, så ved du, at retten har været serveret hos mange af de folk, der bare elsker gode koteletter.

More articles