Sexdukker til ham og hende

15 October 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi forstår godt, hvis du som udgangspunkt tænker, at sexdukker må være den slags, man hører om, der bliver brugt til polterabender og lignende fester, hvor man vil gøre lidt grin med den kommende brudgom, så man bestiller en oppustelig ged eller gris til at gøre nar ad vedkommende.

Når man så får disse dukker hjem med posten, eller man er nede at købe den i butikken, så overvejer man netop, om disse dukker egentlig bliver lavet udelukkende til underholdning i den slags forbindelse eller til reelt brug.

Man ser jo netop også, at underholdningsbutikker benytter sig af denne slags dukker, så der må jo være både et begrænset, men samtidig et bredt marked for den slags dukker.

For det må da være et fåtal, der vælger at knalde et oppusteligt dyr, når de kan vælge en oppusteligt mod- eller medpart, hvis man ikke har muligheden for at bruge den ægte vare, eller man befinder sig i et meget snævert segment, så man specifikt er til den slags.

Moderne sexdukker er dog ikke den oppustede slags, men mere den type af latex, der bliver brugt af begge køn, og hvad man ellers identificerer sig som, hvor man kan indsætte kalorius eller hoppe op med ens kvindelige underliv og blive stimuleret med den rette model.

Her skal der dog huskes at bruges creme til.

En moderne sexdukke behøver nemlig ikke at være den der dyre af slags, som koster en bondegård at erhverve, der udelukkende kan købes af virkelig rige mænd eller kvinder, så man skulle tro, de ville foretrække at bruge penge på seksuel underholdning på anden måde.

Men disse latex-dukker kommer blandt andet som parte eller dele af den menneskelige anatomi og kan føles noget nært ægte, så man føler, man er sammen med den ægte vare eller i hvert fald er tæt på.

More articles