Sådan får du genoprettet dine skæve tænder uden en almindelig bøjle

30 April 2021 Silje Hansen

editorial

Har du længe gået og være utilfreds med dine skæve tænder, store mellemrum mellem tænderne eller over det overbid, som du har. De fleste kender til eller har hørt om tandregulering som barn. Her ser de fleste den traditionelle bøjle eller togskinner for sig, som det også bliver kaldt i dag. Det er langt fra de fleste unge eller voksne, som har lyst til at få bøjle på for at få pæne tænder igen. 

Det at have skæve tænder eller store mellemrum mellem tænderne, kan være en stor begrænsning for nogle. Det er let at skjule sit smil, fordi man ikke vil vise andre sine tænder. Det har du nu muligheden for at lave om på, hvis du ønsker at genoprette dine skæve tænder eller de store mellemrum mellem tænderne.

Med en invisalign bøjle behøver omgivelserne ikke se, at du har tandbøjle på.

Her er alle fordelene ved at vælge invisalign bøjle

Der er flere fordele ved at vælge invisalign bøjlen frem for de traditionelle bøjler. Først og fremmest er det en meget diskret tandbøjle, som er gennemsigtig. Dine tænder vil dermed stadig være hvide og syne af det samme for dem, som du står og snakker med. 

Her vil du få designet og tilpasset bøjlen, så det passer til dine tænder. Dermed kommer den også til at sidde bedre på dine tænder, så du ikke selv kan tænke så meget over det. Du kan desuden spise og drikke lige det du har lyst til, hvis du vælger invisalign bøjlen. Her kan du let tage den af, mens du spiser og drikker, hvorefter du bare skal børste tænderne og sætte den på igen.

Du får klart den bedste virkning og det bedste resultat, hvis du har bøjlen på i minimum 22 timer i døgnet. 

Bestil din invisalign bøjle hos You Smile I Smile.

More articles