Reparation af badekar ved professionel badekarsmaler

14 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er dit gamle badekar ridset, skrammet og misfarvet på indersiden, og bryder du dig derfor ikke længere om at tage karbad i det? Så bør du overveje at få det repareret.

Kan mit skrammede badekar repareres?

Det korte svar på spørgsmålet stillet i overskriften er ja – det kan godt lade sig gøre at reparere et badekar som har taget skade.

Faktisk er det som oftest både hurtigere og nemmere at lade en dygtig badekarsmaler forestå renovering af badekar ved hjælp af ny emalje. Og så er det under alle omstændigheder en del billigere at lade badekarret reparere end at skifte det ud.

Hvordan reparerer man et badekar?

Reparation af badekar sker ved hjælp af en proces som kaldes reemaljering. Denne proces består i fjernelse af den gamle emalje og påføring af en ny.

En reemaljering tager som regel kun op til fire timer hvis den udføres af en dygtig badekarsmaler med hænder og hoved skruet rigtigt på. Og efter blot et døgn er dit badekar atter klar til brug.

Hvem kan reparere mit gamle badekar?

Du bør altid overlade reparation af badekar til en dygtig fagperson, altså en professionel badekarsmaler. På den måde er du sikret det flotteste resultat.

Med det rette professionelle håndelag og ditto remedier har en badekarsmaler de stærkeste forudsætninger for at få dit badekar til at stå som nyt. Og med en professionel badekar til hjælp slipper du for selv at gøre det hårde arbejde.

Hvor kan jeg finde en badekarsmaler i Storkøbenhavn?

Er du bosat i hovedstaden eller i oplandet hertil kan du finde en dygtig badekarsmaler hos Emaljespecialisten. Emaljespecialisten har igennem mange år hjulpet bolig ejere over hele København og omegn til flotte og skinnende badekar.

Du kan læse meget mere om Emaljespecialisten, og indhente et godt tilbud på reparation af badekar, på https://www.emaljespecialisten.dk/reparation-af-badekar/.

More articles