Professionel parkeringskontrol på dine parkeringspladser

13 January 2021 Astrid Pedersen

Hvis du oplever store problemer med uretmæssig parkering på dine private parkeringspladser, kan du overveje at få indført parkeringskontrol.

Med parkeringskontrol kan du effektivt få luget ud i de biler, som anvender parkeringspladserne, således at trafikken begrænses til retmæssige brugere, for eksempel beboere, ansatte eller kunder. Dette sker gennem udstedelse af parkeringstilladelser, såvel midlertidige – for eksempel gæstetilladelser – som permanente, som gælder for faste brugere af din parkeringspladser samt jævnlig kontrol ved dygtige parkeringsvagter.

Denne form for parkeringsservice giver effektiv administration og drift af dine parkeringspladser. Hos UnoPark kan du få hjælp til opgaver såsom udstedelse af forlæg til parkeringsafgifter, opsætning af videoovervågning og automater til udstedelse af parkeringstilladelser og installation af bomme eller pullerter med tilhørende adgangskontrol i form af eksempelvis registrering eller nummerpladegenkendelse.

Du kan selv vælge, hvilke services du ønsker at benytte, og i hvilken udstrækning du ønsker professionel parkeringskontrol. Du kan for eksempel vælge selv at varetage parkeringsvagtfunktionen – så forestår UnoPark arbejdet med inddrivelse af bøder.

Nem og brugervenlig administration af dine parkeringspladser med UnoPark

Når du kontakter UnoPark med henblik på et tilbud på en god parkeringsløsning, vil du altid blive tildelt din egen parkeringskonsulent. Han eller hun vil hjælpe dig med at udvælge de rette ydelser, som skal udgøre din parkeringsløsning med udgangspunkt i dine ønsker og i dine parkeringspladsers disposition.

Uanset hvilken løsning du vælger, vil du altid kunne få adgang til din parkeringsløsning og dermed til administration af dine parkeringspladser via det smarte digitale administrationssystem. Dette system kan også tilgås via en app, som kan installeres på tablet eller smartphone. På den måde har du til hver en tid mulighed for at administrere din parkeringsløsning, uanset hvor du er – for eksempel udstede eller annullere parkeringstilladelser.

Du kan læse mere om parkeringsløsninger hos UnoPark på parkeringsfirmaets hjemmeside UnoPark.dk eller aftale et uforpligtende møde med en parkeringskonsulent.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://lifestylebloggar.se/

https://livsstilsbloggar.se/

https://lifenewz.se/

https://bramotion.se/

https://friskhetsbloggen.se/

https://godmotion.se/

https://kondi-bloggen.se/

https://lev-livet.se/

https://lev-sunt.se/

https://motionera-mera.se/

https://sundhetsbloggen.se/

https://sundhetstips.se/

More articles