Professionel opsætning af robotplæneklipper – for den flotteste plæne

25 February 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du netop købt en robotplæneklipper? Så kan du med fordel kontakte Kabelnedlægning.dk for hjælp til opsætning af robotplæneklipper.

Hvorfor skal jeg bruge professionel hjælp til at sætte min robotplæneklipper op?

Det er en rigtig god idé at investere i professionel opsætning af robotplæneklipper hvis du vil have det bedste ud af din nye hjælper. En moderne robotplæneklipper kommer nemlig med et hav af indstillings muligheder som kan være vanskelige at gennemskue for menigmand.

Hvis du vil være helt sikker på at dit græs bliver klippet i den rette højde, og din plæne bliver trimmet inden for de tidsmæssige intervaller du ønsker, er det smart at have disse indstillinger på plads med det samme. En service virksomhed som har specialiseret sig i opsætning af robotplæneklipper vil kunne hjælpe dig dels med installering af den til din robotplæneklipper hørende app, dels med at foretage de nødvendige justeringer således at robotplæneklipperen udfører nøjagtig det stykke arbejde du ønsker.

Der du over kan de professionelle fagfolk hos Kabelnedlægning.dk hjælpe dig med at nedgrave den kanttråd som fortæller din robotplæneklipper hvor den skal vende om. Med korrekt nedlagt kanttråd til robotplæneklipper undgår du at din robotplæneklipper kører ud fra matriklen, eller at den ødelægger bedene i din have.

Kanttråd til robotplæneklipper skal ligge i den rette dybde – ikke alt for dybt så din robotplæneklipper ikke kan registrere den, og ikke så tæt på overfladen så den risikerer at blive blottet. Du kan godt vælge at montere kanttråden over jordens overflade i niveau med plænen. Men dette ser ikke pænt ud – og så udgør kanttråd til robotplæneklipper monteret i jordhøjde en snuble risiko. Kabelnedlægning.dk forestår gerne nedlægning af kanttråd til robotplæneklipper lige som de dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med at installere og opsætte app’en på korrekt vis.

Læs mere om opsætning af robotplæneklipper på kabelnedlaegning.dk.

More articles