Professionel hjælp til din bil på dit lokale autoværksted

02 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Går du og leder efter et professionelt og pålideligt autoværksted, som kan varetage dine – og din bils interesser og behov? Så kan du med fordel søge lokalt. Er du bosat i det skønne område omkring Skanderborg – for eksempel Gjesing, Hvolbæk, Odder, Fensholt, Hylke, Hørning, Tornild eller Vedslet – kan du for eksempel slå et smut forbi Lindgaard Auto.

Hvem er Lindgaard Auto?

Lindgaard Auto er dit autoværksted i Odder. Hos Lindgaard Auto er din bil i de bedste hænder, hvad end den skal have foretaget et service tjek, have repareret mindre skader (for eksempel Bilka buler eller ridser i lakken) eller om den skal have en fuld rust behandling af sin undervogn.

Når du vælger Lindgaard Auto som dit autoværksted, kan du være helt sikker på, at den får den bedste og mest professionelle behandling. Lindgaard Auto råder over såvel mange dygtige og erfarne medarbejdere som det nyeste udstyr inden for måling og service ydelser. Hos Lindgaard Auto sættes der en ære i altid at kunne yde den optimale service – og derfor sørger samtlige medarbejdere for gennem kurser og efteruddannelse at holde sig opdaterede på de nyeste metoder og det moderne udstyr, som Lindgaard Auto kan bryste sig af.

Ydelser og services på værkstedet hos Lindgaard Auto

Når du tilmelder din bil – eller dine biler – et service program hos Lindgaard Auto, får du en række nyttige ydelser med i aftalen. Du kan for eksempel vælge at benytte dig af værkstedets smarte dæk hotel, hvor du kan få opbevaret dine sommer og vinter dæk, når disse ikke er i brug. Og du får selvfølgelig udskiftet bilens dæk på halvårlig basis, når det er ved at være tid.

Hvis du vil vide mere om Lindgaard Auto og værkstedets service ydelser, kan du klikke ind på hjemmesiden lindgaardauto.dk og læse mere.

More articles