Professionel gulvafhøvling og afslibning, til alle dine behov

26 June 2020 Athene Eriksen

editorial

Gulvafslibning – Detaljen som gør forskellen 

Ser dit hjem mindre velpoleret og renoveret ud, end det gjorde før i tiden? Så kan det være at det er på tide, at få ordnet dine gulve. Slid på dine trægulve kan medvirke til, at få dit hjem til at se mindre vedligeholdt ud og skabe en mindre varm atmosfære. Da vores hjem er vores fristed, er det selvfølgelig vigtigt at vi føler den optimale komfort og tryghed, når vi har et øjebliks fri fra alle dagligdagens strabadser.

Du kan i princippet vælge at afslibe dine gulve selv, men dette vil kræve adgang til professionelt udstyr og maskiner, hvilket de fleste privatpersoner ikke har til rådighed. Vi ønsker at være dine foretrukne gulvafslibning og afhøvlings-eksperter, derfor tilbyder vi dig ikke bare fair priser, men garanterer for kvalitetshåndværk i verdensklasse. 

 

For at maksimere dit udbytte af vores services, udfører vi ikke blot renovation af dine gulve, men tilbyder også f.eks. afslibning af trapper, bordplader og træterrasser, i hele Danmark. På denne måde får du en totalrenovation og får afpudsning af hele dit hjem, uden besværet ved at skulle kontakte flere forskellige firmaer. Derved sparer du både tid og penge, ved at samle dette i ét enkelt tilbud, fremfor som separate arbejdsopgaver. Derudover tilbyder vi også malerservices, for den sidste finesse til dit hjem.

Da vi arbejder i hele landet er det uanset hvor du bor, så er vi i nærheden og klar til at give dig et tilbud, på fornyelsen af dit hjemmemiljø. 

Vi vil også gerne introducere dig for vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver, såvel som vi ikke tager imod din betaling, før at du har tilset og godkendt det færdige resultat. På denne måde er du sikret, at alt lever op til dine forventninger og vi er garanteret at efterlade dig med et smil.

Ønsker du at vide mere omkring alle de services og muligheder, vi kan tilbyde dig til renovation af dit hjem? Så kan du med fordel gå ind på vores hjemmeside, hvor en af vores erfarne og kyndige medarbejdere, vil give dig den professionelle hjælp og rådgivning du har brug for.   

More articles