Praktisk information til indvendige døre

28 January 2022 Steffen Pedersen

Skal du have installeret en ny dør i din lejelighed eller dit hus? Så er det en god ide at tage forhold til diverse faktorer før dette bliver gjort, så du slipper for at skifte døren endnu en gang. Der kan være mange årsager til hvorfor man vil have skiftet sin dør, her vil vi komme ind under praktisk information når man skal have en ny dør, så du får installeret den helt rigtige dør i første omgang. Læs med her og bliv klogere.

døre

Skal døren sidde i et fugtigt miljø?

Hvis døren skal sidde ud for et badeværelse eller i for eksempel kælderen, så er det en god ide at få installeret en dør der kan modstå den høje luftfugtighed. I mange tilfælde kan man anvende en almindelig dør, men det kommer helt an på ventilationen på badeværelset, som skal holde fugten nede på et acceptabelt niveau. En dør lavet af plast eller PVC kan holde til meget fugt, så det vil være en god mulighed at få sådan en dør installeret til disse formål.

Skal døren være lydtæt?

Det er en god ide at tage forhold til om der skal være lydisoleret til det rum du ønsker en ny dør i, hvis du for eksempel skal have en ny dør på kontoret vil det nok være rart at det er tæt isoleret for alt støj fra huset af. Det kræver massive døre, samtidig med at der skal monteres tætningsliter mellem karmen og dørpladen. Du kan også købe såkaldte “Lyddøre” for at sørger for at det bliver ekstra isoleret.

Hvem kan hjælpe med at sørge for det bliver ordentligt?

Du kan henvende dig til forskellige udbydere for at se hvad de netop kan tilbyde, det skal gerne være nogen der kan leve op til dine krav og ønsker. Hvis du ikke kan finde en til at hjælpe dig, kan du benytte linket her: klarvinduer.no

More articles