Pas på din hvalp og dine ting

07 December 2021 Lykke Holzmann Søby
image

editorial

Fordi de fleste hvalpe helst ikke vil lave en nummer to der hvor de selv skal sove, vil en hvalp, der er begrænset til et bur som oftest vente på at blive sluppet løs, før de går på toilettet. Det gør hjemmetræning meget nemmere.

Det betyder, at du kan tage hvalpen udenfor med det samme han bliver sluppet ud af sit bur. Og hvis den har været lukket i buret i et stykke tid, vil han næsten helt sikkert gøre det han skal, så snart han kommer udenfor.

image

Den rigtige størrelse

Der kan opstå problemer, hvis buret er for stort (hvalpen sover ganske enkelt i den ene ende og småsover i den anden, eller hvis den bliver lukket inde for længe (den kan ikke kontrollere sin blære de første par måneder). Så vær fornuftig og luk ikke din hvalp ind i et bur for længe, ​​brug af en bur vil hjælpe dig med at gøre hvalpen renlig hurtigere.

Du kan købe skillevægge til visse burer, så du kan gøre den tilgængelige plads større til din hvalp, efterhånden som den vokser. Dette sparer dig for at købe et andet bur senere.

Beskyt af dine ejendele

Hvalpe tygger på ting. Dine ting. Yndlingstyggelegetøj er stoleben, sko og børnelegetøj. For slet ikke at tale om deres egen seng, og alt hvad de finder liggende på gulvet. Hvad som helst.

Det kan hjælpe at forsyne hvalpen med sit eget tyggelegetøj, men det forhindrer ikke de fleste hvalpe i at tygge på andre ting også. Nogle hunde tygger mere end andre, indtil de er over et år gamle.

Nogle hunde kan være ivrige efter at tygge i alt muligt i flere måneder. For eksempel er mange labradorer tilbøjelige til at forårsage skade ved at tygge på alt hvad de kan komme i nærheden af indtil omkring to-års alderen. Det er på det tidspunkt, hvor du normalt trygt kan købe en lækker hundekurv de vil ikke ødelægg. Indtil da vil alt, hvad du giver hunden, sandsynligvis blive gnasket godt og grundigt.

Til de tidspunkter, hvor du ikke kan se hvalpen, vil buret være med til at beskytte dine møbler og yndlingssko mod hvalpens meget skarpe tænder og stærke små kæber.

Her kan du se hvilket bur passer til dine behov https://billiga-hundburar.se/ 

More articles