Parkeringsopsyn – når dine parkeringspladser ikke kan afspærres

05 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af, at udefra kommende bilister bemægtiger sig de private parkeringspladser, som rettelig skulle anvendes af beboere eller ansatte i de bygninger, de hører til – og som du har ansvaret for at administrere? Så bør du overveje at alliere dig med et parkeringsselskab, som tilbyder parkeringsopsyn.

Hvorfor skal jeg vælge en parkeringsløsning med parkeringsopsyn?

Når du ikke har mulighed for at foranstalte afspærring af dine parkeringspladser, er parkeringsopsyn en oplagt mulighed. I nogle tilfælde er det muligt at indhegne parkeringspladser og opsætte en kontrolpost med adgangskontrol, som kan begrænse mængden af besøgende på de pågældende parkeringspladser til de retmæssige indehavere af pladserne.

Du kan for eksempel vælge at implementere bomme og pullerter, som kan aktiveres ved hjælp af en adgangstoken eller ved nummerpladegenkendelse. Men dette er ikke altid muligt – og så er det, at dine parkeringspladser risikerer at blive invaderet af udefra kommende bilister, som ser deres snit til gratis parkering.

Dette er et udtalt problem i byområder, hvor der ofte er betalingsparkering på offentlig gade og vej. Og det er temmelig ubelejligt for beboerne eller medarbejderne i den til parkeringspladserne hørende ejendom at skulle være henvist til parkering uden for de respektive parkeringspladser på grund af uvedkommende parkering.

Lad UnoPark stå for parkeringsopsyn på dine parkeringspladser

Med parkeringsopsyn udført af dygtige parkeringsvagter kan du dæmme op for denne udvikling. Hos UnoPark kan du altid få en aftale om parkeringsservice inklusive parkeringskontrol med alt, hvad dette indebærer af drifts- og administrationsmæssige opgaver.

UnoPark sørger for eksempel for opsætning af behørig skiltning, således at potentielle parkeringssyndere bliver opmærksomme på, at der foretages parkeringsopsyn. De uddannede parkeringsvagter fra UnoPark er alle uddannede og har beføjelser til at udstede bødeforlæg. Og UnoPark skal nok forestå inddrivelse af de skyldige beløb.

Du kan kontakte UnoPark via hjemmesiden UnoPark.dk eller kontakte dem for en uforpligtende dialog.

More articles