Mangler du inspiration til din overdækket terrasse?

09 May 2022 Steffen Hansen

editorial

Har du brug for inspiration til din overdækkede terrasse? I så fald er du heldig. Overdækkede terrasser er en hot trend lige nu, og der findes masser af gode idéer, som kan hjælpe dig i gang med at indrette den hyggeligt og funktionelt. Uanset om du ønsker et simpelt siddeområde eller et mere omfattende udendørs område, har vi den perfekte løsning til dig. Læs med her nedenfor.

 

Overdækket terrasse

 

Invester i gode havemøbler

En af de vigtigste faktorer for at skabe en funktionel og indbydende overdækket terrasse er at investere i udendørs møbler af god kvalitet. Du skal nemlig have komfortable siddepladser, der kan modstå vejret. De skal gerne ikke blive solskadet eller miste noget af sin farve på grund af regnvejret.

Overvej også at investere i nogle stilfulde tæpper, puder og andet blødt, som du kan sidde ovenpå i dine havemøbler.

 

Skab et funktionelt udendørs køkken

En anden god måde at gøre din overdækkede terrasse endnu mere anvendelig på er ved at tilføje et udekøkken. Det kan omfatte alt fra en simpel vask og kogeplade til mere avancerede funktioner som et køleskab eller en pizzaovn. Ved at have mulighed for at lave mad i din have kan du nyde din aftensmad, når vejret er allerbedst og du gerne vil sidde udenfor fremfor indenfor.

 

Installer en markise eller en pergola

Hvis du har en mere traditionel overdækket terrasse, kan du overveje at tilføje en markise eller pergola oven på den. Dette kan være med til at holde dig tør og i læ for skyggen, når du sidder udenfor i regnvejr, samtidig med at det også giver dig lidt privatliv og beskyttelse mod den skarpe sol.

Hvis du er på udkig efter en mere dramatisk effekt, kan du overveje at installere vinranker eller klatreplanter langs siderne af din pergola for at tilføje noget grønt og skønhed til dit udendørsrum. Du kan finde mere overdækket terrasse inspiration her.

More articles