Mangler du en dims til bilen?

16 April 2020 Pia Nielsen
image

editorial

…så kan du helt sikkert finde den på autogenbrug, http://www.kroghsautogenbrug.dk/. Alle de dele, der ellers ikke bliver solgt, eller som er svære at få fingrene i, finder du (næsten) med garanti hos en autoskrotforhandler. 

Hvad finder du i autoskrot?

Det er bestemt ikke alt autoskrot, der er gammelt og rustent. En stor del af de dele og dimser, du finder på et autogenbrug, er rent faktisk nyere og velholdte dele. Du finder alt fra store karosseridele til mindre skruer og motordele. 

Find karosseridele…

Det kan ofte betale sig at skifte en dør fremfor at udbedre store rustpletter, buler eller skader i lakken. En helt ny dør finder du ikke på autogenbrug, men en nyere og uden skade er slet ikke umulig at finde. Ring evt. på forhånd og hør indehaveren af autoskrotpladsen, om der ligger en dør til din bil et sted. 

Har du tabt en skrue?

De helt små ting som skruer, bolte eller andre dimser, kan være svære at opdrive. Hvis det lykkes dig at finde dem hos en forhandler eller online, er du ofte nødt til at købe en pakke med flere. Og de kan være dyre!

Find den ene lille dims, som du mangler hos et autoophug – her finder du som regel alle mærker og til mange forskellige modeller, men hvad du sparer i penge, skal du være indstillet på at bruge i tid. Det kan være en jungle at finde små ting på en stor plads fyldt med autogenbrug. 

Gode motordele!

Det dyreste på en bil er motoren, og derfor er reparation og udskiftning af dele i motoren også dyrt. Nogle dele bør udskiftes til nye dele, mens andre sagtens kan udskiftes til nyere dele. Spørg autogenbrug, hvor mange km motoren har kørt, så du kan vurdere, om en del fra den ville være nyere end din egen motor. 

More articles