Lav en aftale om eksklusivt brug af sexlegetøj med en partner

02 November 2019 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

I vores moderne verden følger vi ikke altid de mere klassiske dyder, hvor man forsøger på må og få at finde en fast partner, man kan dele livet med, købe hus, stifte familien med og blive gamle sammen med.

Der er sket en hel masse, og konstellationerne til hvad man kan kalde en “familie”, er blevet mange. Alle disse opdelinger vil vi ikke begynde at skitsere i denne artikel, men vi vil slå ned på et bestemt område, hvor man skal huske at beskytte sig selv og partneren.

Dette er især, hvis man er lidt mere løs på tråden, lever promiskuøst og generelt bare er typen, der ikke vil eller ikke er parat til at slå sig ned, så man udskifter ens partner med jævne mellemrum eller ligefrem har flere, som man kan benytte sig af, når man finder lysten til dette.

Sådan noget betyder også, at der er mange mennesker i omløb, der er sammen på kryds og tværs, hvorfor man blandt andet skal huske at beskytte sig for at undgå sexsygdomme, og nogle gange fører det endda kærlighedsbørn med sig.

Dog er det godt for vores art overordnet, at man blandet generne på den måde, men beskyttelse af kroppen kan også foregå på en anden måde end ved at benytte prævention.

Et eksempel er for eksempel, hvis man har et vibro æg, der er en lille forkortelse og slang for et virabtor æg, som man kan lide at bruge som sexlegetøj.

Her kan man have en aftale med en mere eller mindre fast sexpartner, at man bruger dette eksklusivt med hinanden, så man er sikker på, at man ikke får delt en sexsygdom, fordi man er ærlig overfor hinanden.

Selv hvis man ikke har dette, så sørg altid for at gøre dette æg rent før og efter brugen. 

More articles