Lav den fuldendte reparation af badekaret

18 October 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

En reparation af badekaret kan gøres på mange forskellige måder, hvor man får ind og fikser en enkelt skade eller fejl, som der har ramt badekaret, fordi tiden er gået, så det er blevet slidt, eller man bare har været uheldig at lave en skade på det.

Det er trods alt lettere, end hvis man skulle hen at udskifte ens badekar, fordi man har fået en enkelt skade på det, om der er garanti på det eller ej, for det kan hurtigt blive et omfangsrigt arbejde, som man ikke har overskud til at se blive gjort, selvom man netop ikke skal være med til at gøre det.

Måske har man også bare vænnet sig så meget til det givne badekar, at man elsker at bruge det, og en enkelt skade er ikke nok til, at man vil af med det – men man gider heller ikke leve med den.

Man ved jo også, at med tiden kommer der flere skader til, så man kan lige så godt begynde at få gjort noget ved det nu, for det bliver ikke kønnere af sig selv.

Reparer badekaret sammen med alt andet

Man kan både fikse emaljen på badekaret, man kan bruge emaljelak på det, og så kan man også spraymale det og male det, så man både reparerer badekaret, men også gør det flot og pænt at se på igen, som var det et, man næsten lige havde købt fra nyt.

Men når man så ser rundt på badeværelset, så er der skabslåger, fliser og andet, som der også kunne trænge til at blive forskønnet.

For det kan se forkert ud, hvis badekaret er virkelig flot at se på, mens resten ikke er det – og det er som regel også det, man oplever, når man får noget pænt ind i et rum, at det nedtoner resten.

Så giv da lige badeværelset den store reparation – her kan man jo også udskifte nogle ting, nu man er i gang.

More articles