Lad et malerfirma forestå dit malerarbejde

04 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

En gang imellem er det lækkert at få hele boligen peppet op – eventuelt med nye farver på væggene, eller blot et opfriskning af de eksisterende. Et flot og gennemført stykke malerarbejde kan gøre en mægtig forskel for en bolig, som ikke er blevet renoveret i et par år.

Du lægger måske ikke så meget mærke til det i hverdagen, men dine vægge og lofter bliver faktisk temmelig nussede i tidens løb. Dette skyldes, at partikler fra luft forurening, støv, tobaks røg, mados, og selv udåndings luft sætter sig i malingen på dine vægge og misfarver denne.

Der ud over vil solens stråler falme malingen, der hvor lys indfaldet er stærkest – for eksempel fra vinduer eller fra terrasse døre. Farvede vægge vil bleges, og hvide vægge vil gulnes som følge af solfalming. Dette vil du tydeligt kunne se, hvis du fjerner billeder eller hylder fra væggen, som har hængt der i mange år. Inden under vil farven være intakt, og stå i skærende kontrast til den matte og falmede version uden om.

Få professionel hjælp til dit malerarbejde

Det kan dog godt være lidt op ad bakke at komme i gang med et sådant stykke malerarbejde. For det første ligger der et ganske anseligt stykke arbejde alene i klargøring – og er du alene om opgaven, kan du roligt afsætte en uges tid til denne.

Malerarbejde er mere krævende, end man umiddelbart skulle tro, i hvert fald hvis det skal gøres ordentligt. Derfor er det en god idé fra begyndelsen at gøre sig klart, om man ønsker professionel assistance. Dygtige og erfarne malere kan klare opgaven på langt kortere tid – og med et smukkere og mere holdbart resultat end du selv ville kunne mønstre.

Du kan altid få et gratis og uforpligtende tilbud på professionelt udført malerarbejde på Malerkanonen.dk

More articles