Lad en badekarsmaler forestå reparation af badekar

14 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Det at have et badekar i eget badeværelse er ren luksus. Med eget badekar kan du selv bestemme hvornår du vil tage lange varme og afslappende karbade.

Du bestemmer også helt selv hvilke dufte der skal tilsættes, hvilken musik der skal på anlægget, samt hvor langt dit wellness ophold skal være. Er dit badekar gået hen og blevet slidt bør du dog overveje at få det sat flot i stand.

Kan et badekar repareres?

Hvis dit badekar har overfladiske skader i emaljen som følge af almindelig dagligdags slitage kan det godt lade sig gøre at reparere badekarret.

Renovering af badekar er en procedure som kaldes emaljering, og som tager væsentligt kortere tid og kræver en del mindre besvær end en total udskiftning.

Der ud over koster en emaljering af badekar en brøkdel af hvad det koster at skrotte badekarret og indkøbe og installere et nyt. Og du kan oven i købet få foretaget denne emaljering af en professionel fagperson så at du ikke selv behøver at løfte en finger i forbindelse dermed.

Hvordan foregår emaljering af badekar?

En professionel badekarsmaler vil altid starte med at rense badekarret op indvendig og slibe emaljens overflade således at denne fremstår helt glat og ensartet. Så vil den nye emalje nemlig kunne binde optimalt.

Dernæst anvendes en sprøjtepistol til påføring af den nye emalje. Der skal som regel op til fire tynde lag til førend det ønskede resultat er opnået. Sluttelig skal emaljen have lov at hærde i et døgns tid. Og så kan du endelig tage dit badekar i brug igen.

Hvem kan hjælpe med renovering af badekar?

Er du bosat i Storkøbenhavn kan du altid tage kontakt til den dygtige badekarsmaler Emaljespecialisten. Emaljespecialisten tilbyder emaljering af badekar til lave priser og med garanti for et smukt og holdbart resultat. Klik ind på https://www.emaljespecialisten.dk/reparation-af-badekar/ og læs mere.

More articles