Kursuslokaler og konferencecenter på Als

14 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

En gang imellem er det rart at komme ud af de vante rammer, når fokus skal være på et bestemt emne eller område. Har du planer om at afholde et seminar for dine medarbejdere, eller en konference for dine samarbejdspartnere, kan du med fordel tjekke Sandbjerg Gods – Århus Universitets eget kursus og konferencecenter i Sønderborg.

Hvad er Sandbjerg Gods?

Sandbjerg Gods er en del af Danmarks historien, som siden hen har fået status af kursus og konferencecenter. Århus Universitet har siden 1954 stået for drift og vedligeholdelse af godset, og har løbende renoveret, bygget til, og sørget for at samtlige faciliteter altid er up to date med de nyeste standarder.

Sandbjerg Gods består af en række historiske bygninger, her under en hovedbygning og en avlsgård, samt en række tilbygninger i form af forpagter bolig, forhenværende stald og foder magasin, brænderi, lade og en nyere bygning kaldet Enghuset, som indeholder auditorium, grupperum og opholds rum.

Hovedbygningen, også kaldet Palæet, er opført i 1788 af greve Conrad Georg Reventlow. Det smukke historiske Palæ er bygget i datidens klassiske stil, og byggeriet er fredet i klasse A. I Palæet finder du hall, fjernsyns stue, herreværelse, kabinet, bibliotek, havestue og spisestue i stueplan. På 1. sal kan du finde et mødelokale til 12 personer, 4 grupperum og 3 værelser i historisk indretning.

Der er således masser af oplevelser tilgængelige på Sandbjerg Gods, når du vælger at henlægge dit kursus, dit seminar eller din konference til denne forrygende lokation. Omgivelser er skønne, med masser af fri natur i form af skov, strand og vidt strakte marker. Du og dine gæster vil hurtigt komme til at føle jer hjemme i de lækre rammer på Sandbjerg Gods.

Hvis du vil vide mere om Sandbjerg Gods og dine muligheder for at booke lokaler og møderum, kan du blive klogere på hjemmesiden sandbjerg.dk/da

More articles