Kurser er vejen frem

16 June 2021 Johanne Hansen

editorial

Kurser er fremtidens investering 

Om vi vil det eller ej, er kurser en fin måde, at komme igennem en træls hverdag, hvor man måske har brug for lidt inspiration. Det kan for eksempel være, hvis du går og er demotiveret på din arbejdsplads og måske lidt har glemt, hvorfor det egentlig var man valgte det her arbejde til at starte med. Jamen så er et kursus en god måde at få det forfrisket på igen.

Når det er sagt, er det selvfølgelig også en investering i dig selv, som dit firma kan gøre gavn er. Derfor skal det også ses som en ekstra ting på dit CV, selvom det godt nogen gange kan være pres at tage tid ud af en travl hverdag. 

Tre forskellige slags kurser 

Excel kurser indbefatter den klassiske form for regneark. Vi kender den nok alle, og det er meget sjælendt, at man ikke burger excel på sit arbejde. Der er dog en masse ting, man ikke ved om excel, og det kan faktisk rigtig, rigtig mange ting. Ting du bør drage nytte af, når du er på arbejdsmarkedet og får fri adgang til et kursus som dette. 

Sql kurser er egentlig et værktøj, du kan bruge i selve excel. Det giver dig mulighed for blandt andet at manipulere og trække data ned, og er derfor en oplagt mulighed i forbindelse med for eksempel at benytte sig af alle de muligheder, excel tilbyder.

Power bi kurser er som det sidste også noget nær det vigtigste og smarteste kursus. Det omhandler nemlig dét at man samler det hele og får sig et dejligt stort overblik over tingene. Noget de fleste virksomheder også drager nytte af. Det er kirsebæret på toppen, om man vil.

Så ja – der er massere af spændende ting at vælge i mellem. Det handler bare om at komme igang!

More articles