Køb smukke ringe til enhver smag

26 November 2021 Maria Laugesen

editorial

Er du på udkig efter en ny ring til samlingen? Så skal du måske kigge på de danske smykkedesignere. Her får du nemlig masser af skønne smykker, som har en meget høj kvalitet i både design og materialevalg.

Smykkedesigns fra Danmark

Danmark har en stærk profil inden for smykkedesign. Her er nemlig en lang række navne, som har oplevet stor succes både nationalt og internationalt. Det skyldes ofte et fokus på det enkle, smukke og de rene linjer – og ikke mindst den høje kvalitet.

Netop dette får man fra Julie Sandlau, som også leverer dansk smykkedesign i absolut særklasse. Her er kvaliteten i centrum, og der er en klar rød tråd mellem kollektionerne. Blandt andet kan du få smukke Julie Sandlau ringe, som har dét til fælles, at de er enkle i sit udtryk, at de er produceret af kvalitetsmaterialer, og at deres design er både moderne og tidløst på samme tid.

Ringe for enhver smag

De skønne Julie Sandlau ringe findes i mange varianter. Du kan få de helt simple, tynde ringe, som er utrolig smukke at kombinere med andre smykker – også gerne andre ringe på samme hånd. Men du kan også vælge kraftigere ringe med et mere råt udtryk, eller ringe med elegante udsmykninger i fine farver.

image

Vælg mellem forgyldt og sølv, og vælg selv hvilket udtryk der passer bedst til din smykkestil. Du kan også have flere at veksle mellem, så du både har noget, der egner sig til hverdag, men også mere festlige smykker.

Du kan selvfølgelig kombinere ringe med andre smykker i samme stil, hvilket giver et gennemført og flot udtryk. Det kan være armbånd, øreringe eller halskæder, som er produceret i samme materiale og anvender de samme farver. De behøver ikke at være fuldstændig ens i sit udtryk, men det er godt med en samlet rød tråd.

More articles