Køb facadeskilte i reserve-regi

26 September 2019 Anders Lundtang Hansen
image

Når man er nede at handle i en dagligvarebutik, så ser man måske et godt tilbud, der gør, at man køber flere eksemplarer af det samme.

Desuden sker det også, at man bare beslutter sig for at købe en ekstra ting af det samme, så man ved, at man har nok, eller så man lige har en liggende i reserve, hvis man skulle få brug for det.

Samme tankegang gør man jo ikke med ting, der koster og fylder mere såsom biler, køleskabe eller vaskemaskiner.

Men faktisk kan det være smart at gøre i forbindelse med facadeskilte til ens butik, at man lige anskaffer sig et ekstra. Og det er der flere årsager til.

Måske er man ikke så er erfaren med, hvordan man skal hænge sådan nogle skilte op, så man hænger det første op lidt for uforsvarligt, så det dratter ned og går i stykker.

Der kan komme et regulært uvejr, som skiltet ikke kan holde til, så det gør mere eller mindre i stykker også, og det er da ekstra surt, hvis man lige havde fået sat det op.

Insekter, fugle og rust kan også sætte sig på skiltet i en periode, og dette kan medføre, at skiltet langsomt eroderer hurtigere, end man lige havde regnet.

Således kan det være smart, at når man alligevel er ved at bestille ens personlige facadeskilt, at man lige anskaffer sig et identisk mere, bare lige for en sikkerheds skyld.

Det er ikke penge ud af vinduet, og så længe man husker at holde styr på det, vedligeholde det og beskytte det, så skal det nok være klar til brug.

Tænk også, hvis du lige beslutter dig for at udvide din forretning med en anden tilsvarende butik, så har du allerede et facadeskilt parat liggende, som du kan sætte op direkte, uden du skal hen at købe et nyt!

More articles