Invisalign – i stedet for skæve tænder

30 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du en tandretning med Invisalign? Så kan du læse med her og blive klogere.

Hvor får jeg udført en Invisalign tandregulering i København?

Hvis du bor i København er der en vis idé i at vælge en tandlægeklinik som ligger tæt på dig når du skal i gang med et Invisalign behandlings forløb. På den måde skal du ikke transportere dig så langt når du skal besøge klinikken i forbindelse med dine kontrol besøg.

Du kan for eksempel med stor fordel vælge You Smile I Smile som din Invisalign klinik. You Smile I Smile har til hus i Valby hvor klinikken ligger centralt placeret, nem at komme til med tog, bil eller bus, til fods eller på cykel, og med gode adgangs forhold.

Hos You Smile I Smile finde du nogle af Danmarks bedste g mest erfarne tandlæger når det handler om tandregulering med Invisalign. You Smile I Smile har nemlig gennem mange år udelukkende beskæftiget sig med retning af tænder, såvel kosmetisk som funktionelt. Derfor kan du roligt regne med at du er i trygge og professionelle hænder når du lader You Smile I Smile forestå dit Invisalign behandlings forløb.

Første gang du kontakter You Smile I Smile vil du blive tilbudt en indledende konsultation inklusive en gratis forundersøgelse. Denne kan afdække din egnethed som kandidat for en Invisalign tandregulering. Hvis tandlægen vurderer at der er gode indikationer for en Invisalign behandling vil han eller hun tage et aftryk af dine tænder, alternativt foretage en 3D scanning af din mund. Aftrykket eller scanningen vil danne basis for en computer genereret visualisering af dit tandsæt som tandlægen kan manipulere til at producere det ønskede resultat. Og så vil samtlige Invisalign skinner blive fremstillet med det samme.

Du kan booke tid til Invisalign konsultation hos You Smile I Smile på https://yousmileismile.dk/.

More articles