Hvordan finder jeg en billig gulvafslibning?

20 January 2021 Camilla Skøtt

Har du ikke alt for mange penge at gøre godt med, så er det vigtigt at finde en god og billig gulvafsliber, når dit trægulv skal have nyt liv. Men hvordan gør du det?

Det ganske danske land bugner vitterligt med håndværkere, der tilbyder at slibe dit gulv, men hvem af dem skal du vælge? Skal det være en lokal gulvsliber, eller skal du hellere vælge en landsdækkende? Og hvordan vurderer du, om prisen er fair?

Hvis vi tager et kig på det første spørgsmål; skal du vælge lokal eller nationalt? Det er i virkeligheden op til dig selv. Der er fordele ved at støtte lokalområdet i form af at hjælpe med at holde hjulene kørende, men der kan også være fordele ved at vælge et landsdækkende firma, som måske kan rykke lidt hurtigere ud, eller som har bedre erfaring med lige nøjagtig den type opgave, du skal have løst.

Prisen derimod – det er en helt anden sag. Her er du nødt til at indhente flere forskellige tilbud for at sikre dig, at prisen er retfærdig. Gør du det, kan du jo overveje at vælge på et lokalt og et landsdækkende firma, og så kan du se, hvem der kommer med det bedste tilbud.

Husk at det er pengene værd

Når du skal vælge, hvilket tilbud du vil takke ja til, skal du huske, at det ikke nødvendigvis er en god idé at spare for meget. Du kan risikere, at kvaliteten falder i samme ombæring, og det er trods alt dit gulv, der er tale om. En ret stor del af boligen som helhed, og samtidig er gulvet en svær ting at arbejde med – det er ikke sikkert, at brædderne er tykke nok til at blive slebet om, hvis den første gulvmand sjusker med arbejdet. 

Vil du vide mere om gulvafslibning, kan du med fordel læse denne artikel: https://forslagtilhjemmet.dk/tag-noget-af-gulvet-af-til-en-gulvafslibning/ 

More articles