Hvor kan jeg finde de skarpeste priser på gulvafhøvling?

11 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når et trægulv bliver slidt, kan det få brug for professionel gulvservice i form af en gulvafhøvling eller en gulvafslibning. Om du skal vælge det ene eller det andet afhænger af skaderne på gulvet samt træværkets sundheds tilstand.

Et gulv, som blot er mærket af almindelig slitage kan sagtens blive rigtig pænt med en gulvafslibning. Ved en gulvafslibning fjernes nemlig på skånsom, men dog effektiv vis, de mange overfladiske skønhedspletter som får trægulvet til at fremstå nusset og snusket. Det drejer sig eksempelvis om pletter fra spildte væsker, nedtrådt støv og skidt, som har dannet gråligt matte slidspor, og endelig de misfarvede plamager fra solfalming. Disse stikker nemlig sjældent dybere end det par millimeter som slibes bort ved afslibning af gulve.

Men hvis trægulvet har været udsat for en vandskade i forbindelse med en oversvømmelse kan indtrængende fugt i træværket forårsage store buler, dybe revner og langt mere grelle misfarvninger. Du vil oven i købet kunne opleve deciderede niveau forskelle i dit gulv da de enkelte planker, brædder eller lameller forskubber sig i forhold til hinanden når vandet får dem til at svulme op. Og her skal der altså en gulvafhøvling på banen, hvis gulvet skal være jævnt og ensartet igen.

Hvem kan hjælpe mig med at udføre afhøvling af gulve?

Det er vigtigt at pointere at en gulvafhøvling ikke er en opgave du selv skal påtage dig. Du løber simpelt hen alt for stor en risiko for at beskadige gulvet yderligere. I stedet skal du have fat på en dygtig gulvmand som ved hjælp af det rette maskineri og sit eget professionelle håndelag har de bedste forudsætninger for at skabe det optimale resultat.

Hos DBF Gulvservice finder du nogle af Københavns bedste gulvafhøvling priser. Du kan få et skarpt tilbud på en professionelt udført gulvafhøvling via hjemmesiden gulvafslibning-priser.dk

More articles