Hvis en gulvafsliber skal overtage fra en anden

25 June 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er oftest mest hensigtsmæssigt, når en given person foretager den samme gulvafslibning fra start til slut, så det bestræber man sig da også på, at man får sådan en erfaren person ud til, når man bestiller en gulvafslibning.

For selvom alle ansatte i et givent firma er gode til at lave gulvafslibninger som hos de her https://gulvkanonen.dk/ , så vil de stadig have deres personlige tilgang til arbejdet med at slive gulve ned, som de foretrækker at gøre det.

Resultatet vil altid blive flot, det er stort set garanteret, men kendere udi det arbejde vil måske endda være så erfarne, at de kan se forskel på, om det er den ene eller den anden gulvafsliber, der udfører arbejdet.

Det ville jo også svare til, at du på dit arbejde laver noget arbejde, som du så senere overlader til en anden person, fordi du selv ikke kan færdiggøre det af den ene eller anden grund, som kan være akut sygdom, mens der venter en deadline bag dig.

Så er man jo i firmaets regi nødt til at overdrage opgaven til en anden, som sikkert er erfaren, men det er næppe så fedt for dig, at du ikke får noget at skulle have sagt med det færdige resultat, når det bliver afleveret.

Vil du i det hele taget lægge navn til det?

Sådan kan det også gå nogle gange, hvis man skal udføre en gulafslibning over flere dage, og den givne udsendte så bliver syg, hvorefter en anden så bliver nødt til at tage over, fordi man ikke ved, hvornår den første kommer retur.

Det er bestemt ikke det optimale scenarie, men det er altid bedre, end at man bare lader gulvet stå halvt færdigt.

Er man uheldig, kan man nemlig blive nødt til at starte forfra, og det bør ikke ligge kunden til last – men det kan blive dyrt for gulvafslibningsfirmaet, og man kan miste fortjeneste på den måde.

More articles