Hvad man gør ved insekter under gulvafslibning

25 June 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der kan være en del hindringer i vejen, når man skal foretage en gulvafslibning, og en af dem kan være insekter.

Nogle hindringer kan man heldigvis gøre noget ved, før man skal til at arbejde med at slibe gulve ned, og det jo det veletablerede, at man fjerner møbler, gulvtæpper og alt andet inventar, som man ikke direkte kan fjerne, uden man skal hen at splitte rummet ad.

Så er der plads til at arbejde.
Dernæst kan man gøre klar forud med værktøjet, man skal bruge til den givne opgave, hvilket man kan forberede sig ved via at lave en forinspektion af stedet, før man kommer decideret ud og arbejdet på stedet – så er man direkte klar til at arbejde og skal ikke vægte for og imod på stedet.

Nogle gange kan man endda gøre klar med afdækning forud, men det behøver man ikke altid at gøre, da det er hurtigt og let at sætte den slags op, når man er erfaren med det.

Det næste handler om, at man lukker sig inde i lokalet, så mennesker, større dyr med videre ikke kommer og forstyrer i arbejdet. Det kan nemlig være svært at opdage den slags mennesker, hvis man er koncentreret om arbejdet, og man har høreværn på grundet noget larmende værktøj.

Men sådan noget som insekter kan komme ind og afbryde ens arbejde, og det handler ikke om, at man er bange for den slags kryb, men at de kan afbryde ens arbejde.

Nu gør en enkelt edderkop måske ikke den store forskel til eller fra, men det kan være, at den dag man har valgt at skulle have slebet gulvet ned, så kommer myretuen ud af væggen for at sende de kvindelige myrer videre på deres færd – eller noget lignende.

Så er der pludselig mange insekter at tage sig af.

Dem er man så nødt til at komme af med, hvis man skal kunne fokusere på ens arbejde.

More articles