Hvad koster fragten?

15 April 2020 Pia Nielsen

editorial

Det kan være lidt af en udfordring af overskue alle fragtmuligheder og ikke mindst priser, når du skal sende en pakke. Det er der heldigvis sider, der hjælper med – beregn fragtpris med en fragtberegner blandt alle de aktuelle leverandører på markedet. Så behøver du ikke betale mere end højst nødvendigt. 

Hvad betaler du for fragt?

Beregn fragtpris på din pakke online og se, hvad det kommer til at koste. Det er ikke altid, at den samme leverandør har den billigste løsning til alle typer pakker, så det kan betale sig at tjekke løbende. Du kan på en fragtberegner finde priser på både almindelig og ekstra hurtig forsendelse. 

Som privatperson er det måske en dyr engangsfornøjelse at betale for forsendelse, men som indehaver af en webshop med mange og frekvente forsendelser, kan det være afgørende for omsætningen, at det altid er billigst. Brug evt. en online fragtberegner til at give dine kunder en realistisk og billigst mulig pris på en forsendelse. 

Beregn fragtpris online

På nettet finder du efterhånden sammenligningssider for de fleste produkter og ydelser: Lån, enkeltprodukter, håndværkertilbud og så videre. Nu finder du endelig også sammenligning af fragtpriser blandt de forskellige store fragtfirmaer i Danmark og udlandet. 

Hvordan fungerer en fragtberegner?

Du indtaster afsendelsesland og evt. dit postnummer samt modtagerland og evt. postnummer. Straks viser siden prisen hos et antal forskellige leverandører for en almindelig pakkeforsendelse. Klikker du på én af leverandørerne kommer du automatisk videre over på deres side, hvor du kan bestille forsendelsen. 

Ønsker du særlige forsendelser som ekspres-levering, samme dag eller næste dag, klikker du på det, og får på samme vis en oversigt over priserne hos de forskellige leverandører for netop den type forsendelse. Ofte kan en sammenlignende side også hjælpe med praktiske spørgsmål omkring forsendelser, og henvise til adresse-mærkater og regler omkring hvad du kan sende. 

More articles