Hvad er PTFE tape?

06 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

PTFE tape er en form for tape, som er beklædt med teflon på ydersiden. De fleste af os kender teflon som det materiale, som gør overfladen på en gryde eller på en pande modstandsdygtig over for fastbrænding af mad og fedtstof ved høje temperaturer – den såkaldte non stick belægning.

PTFE tape er på samme måde modstandsdygtigt over for høje temperaturer, da den ikke smelter, klistrer eller på anden måde deformeres, når den bliver udsat for voldsom varme. Derfor er PTFE tape ideel, når du skal samle rørledninger eller lignende.

PTFE tape anvendes ofte af VVSere, blikkenslagere og andre håndværkere. Og blandt de mere velrenommerede forhandlere af PTFE tape finder du Jørgen Bork Electronic ApS.

Hvem er Jørgen Bork Electronic ApS?

Jørgen Bork Electronic ApS er din samarbejdspartner, når det handler om tætnings syetemer og tekniske lønsinger i forbindelse dermed. Jørgen Bork Electronic ApS er samtidig den eneste indehaver af agentur for Robex Gmbh i Skandinavien, samt forhandler af RESISTRON og CIRUS temperatur regulatorer.

Hos Jørgen Bork Electronic ApS kan du få hjælp og sparring når det handler om maskindesign og konstruktion samt proces og automatisering – og du vil altid kunne få et tilbud på en samlet levering af tætnings systemer, som matcher dine ønsker og din virksomheds behov.

Foruden PTFE tape forhandler Jørgen Bork Electronic ApS også produkter så som sælbånd, powertrafos og tilbehør, samt silikone gummi. Jørgen Bork Electronic ApS er også leveringsdygtig i PLC programmering af software som en del af din tætnings løsning.

Hos Jørgen Bork Electronic ApS finder du udelukkende dygtige og kompetente medarbejdere – og med over 25 års erfaring på markedet har Jørgen Bork Electronic ApS efterhånden opbygget tilstrækkeligt med know how til at kunne placere sig i den absolutte spydspids når det gælder leverandør af total løsninger.

Du kan læse mere, og købe PTFE tape online, på borkelectronic.dk

More articles