Hvad er bedemandens arbejde?

06 April 2020 Astrid Pedersen

editorial

En bedemand løser rigtig mange opgaver i forbindelse med begravelse og bisættelse – måske flere end du troede. Er du pårørende til en afdød, som var bosat i en by du ikke kender, kan bedemanden med sit lokal kendskab hjælpe dig med eksempelvis kontakt til præst og kirkekontoret samt andre relevante instanser i lokal samfundet – og så slipper du selv for besværet med at skulle søge information og opsøge kontakter.

Det er altid en fordel at vælge en lokal bedemand, når dit afdøde familie medlem skal begraves eller bisættes

Hvor finder jeg en kompetent bedemand i Slagelse?

Hvis dit afdøde familiemedlem havde sin sidste bolig i Slagelse, og i øvrigt ønskede at blive begravet og bisat i et nærliggende sogn, er det således en god idé at få fat på den lokale bedemand. I Slagelse hedder din bedemand Bedemand Berner, og har mange års erfaring med at hjælpe efterlevende og pårørende til en værdig afsked med deres afdøde kære.

Bedemand Berner er med dig hele vejen – fra afhentning af afdøde i eget hjem over den kirkelige ceremoni, eventuel jordfæstelse eller urne nedsættelse og helt til de afsluttende procedurer i forbindelse med bisættelsen. Hos Bedemand Berner kan du få hjælp til såvel de praktiske opgaver som til papir arbejdet. Bedemand Berner hjælper gerne med formalia så som indhentelse af begravelses hjælp fra den afdødes egen forsikring eller pensions ordning, eller gennem kommunale instanser.

Bedemand Berner vil under hele forløbet udvise den største respekt over for såvel dig og de andre efterlevende som over for den afdøde, og overholder samtlige etiske og professionelle retningslinjer for bedemænd i Danmark. Du kan således trygt regne med at være i sikre og professionelle hænder, når du vælger at lade Bedemand Berner forestå arbejdet relateret til begravelse og bisættelse af dine nære og kære.

Du kan kontakte Bedemand Berner på https://bedemand-berner.dk/bedemand-sjaelland/bedemand-vest-sydvestsjaelland/bedemand-slagelse.aspx 

More articles