Gulvafslibning – Giv dit træværk nyt liv

09 July 2020 Athene Eriksen

editorial

Gulvafslibning – Få dit træværk til at stråle 

Det er altid en spændende periode i livet, når dit hjem skal til at renoveres. Mulighederne for fornyelse er praktisk alt uendelige og det er kun fantasien som sætter grænser. For at sikre det bedste resultat, er det vigtigt at benytte fagmænd til at udføre renovationen. De har den viden og kunnen som skal til, for altid at levere et smukt resultat.

Med mange års erfaring inden for branchen, er vi et af de førende gulvfirmaer på det danske marked. Med afdelinger omkring i hele landet, lægger vi stolthed i at udføre godt håndværk og leve op til dette privilegie. Vores medarbejdere er kyndige og professionelle inden for vores fag og derfor tilbyder vi, udover vores gulvarbejde, en lang række af andre services.

Disse omfatter blandt andet afslibning af bordplader, trapper og træterasser, hvilket giver en flot og gennemført finish, til alt træværk i dit hjem. Så føler du måske at væggene også godt kunne bruge lidt maling, nu hvor alt andet også er blevet fornyet? Så behøver du ikke lede længe, vores kompetente ansatte kan nemlig også tilbyde at udføre dit malerarbejde. Vi vil gerne gøre renoveringen til en nem og positiv oplevelse for dig, så du kan slappe af under processen og nyde resultatet i mange år fremadrettet. 

Til fornyelsen af dine gulve, tilbyder vi følgende services: 

  • Gulvafhøvling
  • Gulvafslibning
  • Behandling af trægulv (ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, maling af trægulv)

Uanset hvad dine behov er, til renovationen af din bolig, så står vi klar til at hjælpe dig. Som kunde hos os er du dækket af vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi opkræver ikke betaling, før at du har tilset og godkendt det færdige arbejde. 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, på de opgaver du ønsker udført i dit hjem? Eller vil du gerne lære os bedre at kende som virksomhed? Så kan du med fordel gå ind på vores hjemmeside via linket her, hvor du vil finde udtalelser fra tilfredse kunder landet over, sammen med al relevant kontaktinformation. 

More articles